Om meg // About me

Jeg er utdannet interiørdesign med BA (Hons) Interior Design (Decoration) fra England. Jeg har jobbet 3 år i kjøkkenbransjen, og har god erfaring med planlegging av kjøkken, bad og garderobe. Har jobbet mye med teknisk tegning, material- og fargevalg, og planløsning. Jeg har en forkjærlighet for retromøbler og kikker stadig etter nye skatter. 


Jeg har et øye for detaljer, og som tidligere kjøkkenselger har jeg evne til å sette meg inn i kundens behov og finne praktiske og funksjonelle løsninger som fungerer for alle. Trenger du hjelp med å pusse opp? Klikk på Kontakt // Contact for en uformell prat!

I have a BA (Hons) Interior Design (Decoration) from England. I've worked 3 years as a kitchen salesperson, and I have good experience with kitchen planning, bathroom interior and wardrobes. I have worked extensively with technical drawings, material and color schemes, collages and layout. I have a great love for retro furniture and I'm constantly looking for new treasures. I have an eye for details, and as former kitchen salesperson, I have the ability to put myself in the customer's needs and find practical and functional solutions that works for everyone. Need help refurbish? Click Contact // Contact for an informal chat!